Om mig

Jag är inte den yngsta deltagaren i Gastric Bypass opererade i Sverige, utan har uppnått en ålder av 49 år. Min kamp för att få komma hit har varit lång och många läkare har ansett att om man ätit sig hit får man äta sig här ifrån. För mig har det varit ett liv av jojobantande.

Jag arbetar som Kock och har levt med mat. Jag vet hur det sunda ser ut, men min kropp har dessvärre inte velat vara med på noterna. Men så den 6 Maj 2013 gick min dröm i uppfyllelse och jag är nu mera Gastric Bypass opererad och har getts ett helt nytt liv att värna om. Med min hemsida och blogg vill jag ge er möjligheten att följa alla de svårgheter och alla glädjeämnen som händer vid en sådan här operation.

 

Projektets historia

Jag har startat den här sidan för att hjälpa andra som befinner sig i samma situation som mig. Den som genomgått en Gastric Bypass Operation eller som ligger i startgropen för att genomgå en.

Jag hoppas kunna komma med bra tips, recept och framför allt att kunna dela med mig av min egen erfarenhet. Vilket jag hoppas kommer vara till nytta för andra i deras vardag.